Prometne informacije

Zadnjič osveženo: četrtek, 26. maj 2022 ob 02:42:52

Asfaltiranje

Asfaltiranje cestišč

Na področju asfaltiranja cestišč oz. cest imamo za seboj dolgoletno uspešno in kakovostno delo. Premoremo izkušnje in vso potrebno mehanizacijo. Poskrbimo za vsa potrebna dela povezana s asfaltiranjem cestišč: izkop, odvoz materiala, priprava terena, polaganje asfalta, ureditev robnikov in pločnikov.

Opravimo tudi razna popravila na asfaltiranih cestiščih kot so krpanje lukenj oz. poškodb, popravila asfaltne osnove, polaganje nove asfaltne prevleke preko stare, popravilo drenaže.

Asfaltiranje dvorišč, igrišč in ostalih površin

Asfaltiranje dvorišč je priljubljeno in priporočljivo zaradi ugodne cene in enostavnega vzdrževanja, asfaltirana površina pa je lepa na pogled.

Ponujamo vam celovito storitev od priprave terena do polaganja asfalta in urejanja/polaganja robnikov in ureditve okolice.
Asfaltiramo dvorišča hiš ali večstanovanjskih objektov, dovozne poti in parkirišča.

Opravimo tudi razna popravila na asfaltiranih površinah kot so krpanje lukenj oz. poškodb, popravila asfaltne osnove ali polaganje nove asfaltne prevleke preko stare.

 

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani